Enel în familie

Energie pentru casa ta.

Bucură-te ȋmpreună cu cei dragi de un preț unic al energiei electrice pentru confortul casei tale.

Beneficii

Preț avantajos

Preţul aferent unei perioade de furnizare de 12 luni este de 0,188 lei/kWh, iar pentru pentru 24 luni este de 0,186 lei/kWh.

La acest preţ se adaugă tarifele reglementate de ANRE - tarifele de transport, de servicii de sistem şi de distribuţie, contribuţia pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, valoarea certificatelor verzi, accize şi TVA.

Gestionarea mai ușoară a bugetului familiei tale

Un preț fix* și garantat al energiei pe o perioadă de 12/24 luni.

Simplitate

Nu se emit facturi în avans, cantitatea de energie consumată se va factura doar după încheierea fiecărei luni contractuale.

Transparență

Facturi detaliate, cu evidențierea costurilor.

Call-center dedicat clienților de pe piața liberă

Prin echipa noastră de specialiști ȋți punem la dispoziție numărul de telefon cu prioritate 0800 07 07 01, asistența și informațiile de care ai nevoie privind furnizarea energiei electrice.

Modalități de plată rapide și funcționale 24/24

Canale diversificate de plată: toate băncile cu reţea naţională, PayPoint, Payzone, OMV, Credit Coop, Rompay, Poşta Română, ATM, direct debit, Internet banking, card 3D Secure.

Aplicația MyEnel

Plata facturii Enel nu a fost niciodata mai simplă. O poți achita direct din aplicația MyEnel, oriunde ai fi şi la orice oră.

Cardul MyEnel

Cardul MyEnel te scapă de grija facturii când vrei să plăteşti numerar, pe acesta fiind tipărit un cod de bare care ȋți permite plata fără prezentarea facturii. Îl primeşti gratuit şi automat după activarea facturii electronice.

Opțiuni suplimentare

Oferta pe 12 luni
Alege oferta pe 12 luni și beneficiezi de un preț protejat de fluctuațiile pieței, fix pe toată perioada.

* Costurile aferente serviciilor de transport, sistem și distribuție energie electrică sunt reglementate de ANRE și pot suferi modificări pe durata contractului.