Modalități de plată facturi

Ai la dispoziție metode multiple (online sau în numerar) de plată a facturii de energie sau gaze naturale

Contul My Enel

Creează-ți cont și îți gestionezi plățile direct, simplu și online.

Plată fără autentificare

Poți face plata rapid, online de pe orice dispozitiv.

Direct Debit

Setezi cu banca ta acest serviciu o singură dată și factura ta se platește automat atunci când se emite.

Internet/Mobile banking

Direct din aplicația mobilă de internet banking, selectezi doar furnizorul tău.

ATM

Poți plăti direct la bancomatul băncii tale. Alege bancomatul și plătește în siguranță.

Transfer bancar

Alege transferul bancar într-unul din IBAN-urile de mai jos.


Modalități de plată cu numerar

NUMERAR - folosind codul de plată (de pe factură):

👉 Poți efectua plata facturii, rapid si sigur la una din locațiile partenerilor noștri:
Banca Centrală Cooperatistă Creditcoop, BCR, CEC Bank, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Idea Bank, UniCredit Bank, Paypoint, StartPay, un-doi Centru de plăți, Westaco Expres

👉 Plătești doar cu codul de plată la: Banca Transilvania, BCR, BRD, Credit Europe Bank, Garanti Bank, PayPoint, StartPay, un-doi Centru de plăţi, Unicredit Bank, Westaco Express.

Informații suplimentare

Mereu ai telefonul la îndemână, așa că, și plata facturii o poți realiza de oriunde și oricând, prin aplicația MyEnel disponibilă în Google Play StoreAppStore și AppGallery.

 

În plus, poți efectua din confortul casei tale, plata facturii online cu cardul bancar pe my.enel.ro sau prin intermediul serviciului plată online fără autentificare.

Direct debit este serviciul tău de încredere care realizează o plată automată a facturii tale de energie / gaz la scadență direct din contul tău bancar.

Prin serviciul Direct Debit, împuternicești o instituție bancară să efectueze plata din contul tău bancar în contul furnizorului Enel, pe baza facturilor de energie / gaze emise pe numele tău. Serviciul poate fi activat prin intermediul internet banking sau mergând la o sucursală a băncii unde ai un cont deschis pentru a semna un mandat de debit.

Astfel, economisești timp pentru că serviciul îl setezi o singură dată. Totodată, îți planifici banii mai eficient, scapi de griji și obții o imagine mai clară asupra tranzacțiilor din contul tău bancar.

În plus, in momentul activării acestui serviciu, ai posibilitatea de a seta o limită maximă a sumei virate la scadența facturii către Enel. În cazul în care factura emisă depășește suma stabilită, plata facturii o vei realiza manual.

 

Parteneri Enel bancari: Alpha Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC Bank, Credit Europe Bank, Garanti Bank, ING, Leumi, OTP Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, Veneto Banca.

 

*Comision 0% pentru factura Enel. Pentru activarea mandatului de direct debit și verificarea condițiilor specifice, te rugăm să contactezi banca emitentă a cardului tău.

O modalitate confortabilă, operativă de a-ți plăti factura în deplină siguranță, beneficiind de mobilitate maximă, direct de pe telefon sau calculator.

 

Intră în aplicația ta de mobile de internet banking și ne găsești printre furnizori sau accesează website-ul băncii: Alpha Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC Bank, Citi Bank, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Idea Bank, ING, Intesa Sanpaolo Bank, Leumi, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, Veneto Banca.

 

Nu uita, pentru a achita factura prin internet banking este necesar să te asiguri că ai introdus corect codul de plată și id-ul factură care se regăsesc pe factură!

Optează să plătești factura prin transfer bancar la unul din următorii parteneri:

 

Banca Transilvania IBAN: RO29 BTRL RONI NCS0 0073 9001

BCR IBAN: RO98 RNCB 0072 1042 9161 0001

CEC Bank IBAN: RO17 CECE B318 44RO N254 9940

Citi Bank IBAN: RO52 CITI 0000 0007 2507 6002

Credit Europe Bank IBAN: RO77 FNNB 0001 0301 1231 RO02

Garanti Bank IBAN: RO34 UGBI 0000 3620 0627 7RON

ING IBAN: RO28 INGB 0001 0000 0000 3333

Intesa Sanpaolo Bank RO15 WBAN 2511 0000 4150 3217

Raiffeisen Bank IBAN: RO69 RZBR 0000 0600 1068 1082

UniCredit Bank IBAN: RO47 BACX 0000 0002 8377 2001

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: