Cum pot să transmit indexul, să plătesc factura și să-mi administrez contractul la energie, toate într-un singur loc, online?

Știi deja cât de simplu este să faci operațiuni online. Cu aplicația MyEnel, poți face cea mai mare parte dintre operațiunile ce țin de relația ta contractuală cu noi, furnizorul tău de energie, de oriunde te-ai afla, oricând dorești, direct de pe telefonul tău mobil. Află cât este de simplu si la îndemână, din materialul video de mai jos.

Descarcă aplicația MyEnel

Primul pas este să descarci aplicația MyEnel din Google Play, dacă ai un telefon cu sistem de operare Android, sau din App Store, dacă telefonul tău are sistemul de operare iOS. Dacă îți este mai la îndemână, îți poți crea un cont MyEnel pe web, tastând my.enel.ro și completând câmpurile din pagină. Poți afla codul de client și codul de plată chiar pe prima pagină a facturii tale la energie electrică sau gaze naturale.

Gestionează locurile de consum din MyEnel

Dacă ai mai multe locuri de consum, adică locuri în care noi furnizăm energia, lucrurile sunt chiar simple: poți înregistra într-un singur loc toate adresele pentru care noi vom emite facturi, astfel că administrarea lor va fi floare la ureche pentru tine.

Atât de simplu. Acum, poți face operațiunile dorite din confortul casei tale sau de oriunde îți este comod.

Transmite indexul direct din aplicația MyEnel

Pentru a plăti cât consumi, este important să ne transmiți periodic indexul la energie. Cu MyEnel, poți face acest lucru simplu și rapid, în secțiunea „Index” aflată în partea stângă, sus, a ecranului. Accesează „Index” în perioada ta de transmitere a indexului, pe care o poți afla chiar de pe factura ta de piață concurențială, pe pagina a 3-a. În plus, lună de lună, vei putea compara consumul sau vei putea urmări evoluția acestuia prin intermediul secțiunilor dedicate – „Istoric consum” și „Compară consumul”. 

Plătește în siguranță folosind aplicatia MyEnel

Vrei să achiți factura, dar nu ai timp să te deplasezi la un bancomat sau la o stație self pay? MyEnel este răspunsul. Intră în secțiunea „Facturi și plăți”, selectează factura pentru unul sau mai multe locuri de consum și plătește direct din aplicație. Economisește timp cu plățile viitoare și salvează datele cardului tău direct în MyEnel. Te asigurăm că nu colectăm și nu avem acces la informațiile de pe cardul tău bancar. Mai mult, oricând poți șterge cardurile salvate, din secțiunea Contul meu – Cardurile mele.

Ține evidența facturilor

MyEnel vine la fix și dacă vrei să vizualizezi și să compari cele mai recente 12 facturi emise, pentru a ține o evidență a plăților efectuate. Dacă îți pasă și de natură, atunci factura electronică este soluția de a afla cât ai de plată, fără a dăuna mediului înconjurător. O accesezi în MyEnel și o poți primi și pe e-mail sau prin SMS, chiar în ziua în care a fost emisă. 

Este foarte important să știi că, în secțiunea „Contul Meu”,  ai la dispoziție, în zona „Configurare notificări”, mai multe alerte pe care le poți alege în funcție de nevoile tale. Cu ajutorul lor, vei primi vești de la noi direct în aplicație, prin SMS sau pe e-mail, în legătură cu scadența facturii, confirmarea plății și preavizarea.

Explorează aplicația MyEnel și descoperă universul nostru! Te așteptăm și cu alte servicii și funcționalități, precum verificarea rapidă a soldului, harta magazinelor noastre din toată țara sau modalitățile de contact

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află cât de simplu este să faci operațiuni online cu aplicația MyEnel.

PDF (0.1MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: