Cum pot să-mi activez factura electronică din aplicația MyEnel?

Știi că aproape un milion și jumătate dintre clienții noștri au ales să primească factura în format electronic? Află cât este de simplu să o activezi, din materialul video pe care l-am pregătit pentru tine.

Dacă obișnuiești să primești factura la energie electrică sau gaze naturale tipărită pe hârtie și te-ai gândit să faci o schimbare, pentru că îți pasă de mediu sau, pur și simplu, vrei să primești factura îndată ce a fost emisă, atunci varianta electronică este soluția.

Activarea facturii electronice se face foarte ușor din contul tău MyEnel fie pe telefon, fie din browser, pe laptop ori pe desktop. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să accesezi secțiunea „Contul Meu” și, din câmpul „Factura Electronică” să bifezi cum dorești să primești factura - prin SMS sau e-mail.

Nu mai este nevoie să aștepți poștașul și să verifici periodic cutia poștală. Primești factura electronică imediat după emitere. Astfel, poți să-ți administrezi mai bine bugetul familiei de venituri și cheltuieli.

Și, tot pentru a-ți administra cât mai bine bugetul, în MyEnel poți să și vizualizezi și să compari cele mai recente 12 facturi emise, pentru a ține o evidență a plăților efectuate.

Suntem siguri că dezbaterile actuale legate de binele planetei noastre nu te lasă indiferent. Dacă te-ai întrebat care este cel mai mic pas pe care îl poți face pentru a contribui și tu la protejarea ei, activarea facturii electronice poate fi un răspuns. Am calculat că facturile electronice primite de clienții noștri contribuie la salvarea a peste 3.500 de copaci de la tăiere, anual.

Alături de MyEnel, îți punem la dispoziție alte două servicii prin care poți activa factura electronică: „Corespondența și factura electronică”, pentru primirea acesteia pe e-mail, și „Factura prin SMS”. Poți accesa ambele servicii pe site, în secțiunea ”Servicii online”.

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află cum poți activa factura electronică la energie electrică sau gaze naturale din contul tău MyEnel.

PDF (0.1MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: