Modalități de transmitere a solicitărilor și sesizărilor

Ai la dispoziție mai multe modalități să ne contactezi. Alege canalul de comunicare potrivit pentru tine pentru a ne transmite solicitarea sau sesizarea ta:

Call Center

  • 021 9977 Info Enel – numărul prin care se asigură furnizarea informațiilor comerciale (Luni-Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbătă între orele 08.00 - 13.00, apel cu tarif normal).
  • + 40 372 436 436 - număr apelabil doar din străinătate (taxabil conform tarifelor operatorilor de telefonie).

Formular de contact online

  •  Formularul de contact Enel  -accesibil de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv conectat la internet.
  • MyEnel - secțiunea Contact. Pe https://my.enel.ro/ iți creezi contul doar cu codul de client și codul de plată. MyEnel poate fi accesat atât pe site cât și din aplicația pe care o poți descărca din magazinul Android sau iOS.

Fax

  • 0372 871 083 – număr la care transmiți solicitarea ta sau alte documente. Asigură-te că ne precizezi numele tău și datele contractului de furnizare (cod client sau cod de plată).

Poștă

  • Bd. Mircea Voda, Nr. 30, Et. 6, Camera 6.8, Sector 3, București (Adresă unică de corespondență pentru transmiterea unei sesizări scrise)

E-mail

  • Adresa contactee.ro@enel.com. Te rugăm să ne precizezi numele titularului de contract și datele de identificare ale contractului (codul de client sau codul de plată). Aceste informații ne vor ajuta să procesăm rapid solicitarea ta.

Punct unic de contact

Adresa unică de contact este Bd. Mircea Voda, Nr. 30, Et. 6, Camera 6.8, Sector 3, București.

Informații rapide de natură comercială poți obține contactându-ne și pe Facebook Enel România

Cum pot raporta o suspiciune de fraudă?

Plata facturilor emise de către Enel Energie și Enel Energie Muntenia se poate face prin mai multe modalități, inclusiv prin Internet/mobile banking, prin aplicația MyEnel, cât și la kiosk-urile Enel și la partenerii bancari și comerciali. Toate modalitățile de plată sunt disponibile aici

Angajații şi/sau partenerii Enel Energie și Enel Energie Muntenia nu solicită plăți în numerar și nu încasează niciun fel de sume în numerar de la clienți cu privire la facturile emise de către societate. 

In cazul în care aveți suspiciuni de fraudă, vă rugăm să ne contactați la telefon 021 9977 (tarif normal), prin e-mail la adresele contacteem.ro@enel.com sau contactee.ro@enel.com sau în scris la adresa poștală Bucuresti, sector 3, Bd. Mircea Voda, nr. 30, etaj 5, camera 5.3, în atenția Departamentului de Relații cu Clienții.

PDF (2.92MB)Consultă
PDF (0.62MB)Consultă
PDF (0.65MB)Consultă

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: