Modalități de transmitere a solicitărilor și sesizărilor

Am pus la dispoziție mai multe modalități de a ne contacta. Alege cel mai potrivit canal de comunicare pentru tine pentru a ne transmite solicitarea sau sesizarea ta:

Call Center

Ne poți contactat la Info Enel 021 9977 – numărul prin care se asigură furnizarea informațiilor comerciale în intervalul Luni-Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbătă între orele 08.00 - 13.00, apel cu tarif normal.

Numărul apelabil din străinătate este +40372436436, taxabil conform tarifelor operatorilor de telefonie.

Formular on-line

Ne poți transmite solicitarea ta rapid și simplu accesând secțiunea Contact din MyEnel. Intră pe https://my.enel.ro/ și creează-ți contul cu datele cod client și cod de plată. MyEnel poate fi accesat atât pe site-ul nostru cât și din aplicație pe care o poți descărca din magazinul Android sau iOS.

E-mail

Dacă alegi să ne transmiți un e-mail, ne poți contacta la adresa contactee.ro@enel.com. Te rugăm să ne precizezi numele titularului de contract precum și datele de identificare ale contractului, cum ar fi codul de client sau codul de plată. Aceste informații ne vor ajuta să procesăm rapid solicitarea ta fără a fi nevoie să revenim la tine pentru a-ți solicita detalii privind locul de consum.

Fax

La numărul 0372871083 ne poți transmite solicitarea ta sau alte documente. Asigură-te că ne precizezi numele tău și datele contractului de furnizare (cod client sau cod de plată).

Poștă

Adresa unică de corespondență pentru transmiterea unei sesizări scrise este Bd. Mircea Voda, Nr. 30, Et. 6, Camera 6.8, Sector 3, București.

Punct unic de contact

Adresa unică de contact este Bd. Mircea Voda, Nr. 30, Et. 6, Camera 6.8, Sector 3, București.

Informații rapide de natură comercială poți obține contactându-ne pe Facebook Enel România.

Cum pot raporta o suspiciune de fraudă?

Plata facturilor emise de către Enel Energie și Enel Energie Muntenia se poate face prin mai multe modalități, inclusiv prin Internet/mobile banking, prin aplicația MyEnel, cât și la kiosk-urile Enel și la partenerii bancari și comerciali. Toate modalitățile de plată sunt disponibile aici

Angajații şi/sau partenerii Enel Energie și Enel Energie Muntenia nu solicită plăți în numerar și nu încasează niciun fel de sume în numerar de la clienți cu privire la facturile emise de către societate. 

In cazul în care aveți suspiciuni de fraudă, vă rugăm să ne contactați la telefon 021 9977 (tarif normal), prin e-mail la adresele contacteem.ro@enel.com sau contactee.ro@enel.com sau în scris la adresa poștală Bucuresti, sector 3, Bd. Mircea Voda, nr. 30, etaj 5, camera 5.3, în atenția Departamentului de Relații cu Clienții.

PDF (2.92MB)Consultă
PDF (0.62MB)Consultă
PDF (0.65MB)Consultă

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: