Monica Hodor

Director General al E-Distribuție Banat, Dobrogea și Muntenia Sud

Monica Hodor este directorul general al E-Distribuție Banat, Dobrogea și Muntenia. Executiv cu multiple calificări și cu peste 28 de ani de experiență în management, ea s-a alăturat în 2011 companiilor grupului Enel în România. Înainte să fie numită la conducerea operațiunilor de distribuție de electricitate ale Enel în România, a fost director de Dezvoltare a Rețelelor în cadrul diviziei Globale de Infrastructură & Rețele din Enel Italia. Între 2018 și 2020 a fost Director Administrație, Finanțe și Control pentru Enel Sao Paolo și a sprijinit departamentele Finanțe, Taxe, Controlling și Contabilitate.

Între 2015 și 2018 a fost șeful diviziei Planificare și Control al Diviziei Globale Infrastructură & Rețele, coordonând activitățile de control financiar și operațional ale companiilor de distribuție Enel în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Italia, Peru, România și Spania.

Până în 2015, Monica Hodor a fost și Chief Executive Officer pentru companiile grupului Enel în România. Din acest rol, ea a gestionat toate situațiile financiare ale companiilor Enel din România.

Monica Hodor deține o diplomă de master de la Facultatea de Finanțe și Bănci a Academiei de Studii Economice din București și o alta în inginerie aerospațială, de la Universitatea Politehnică din București.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: