Schimbarea online a titularului de contract

E simplu să faci totul doar pe internet.

Te-ai mutat în casă nouă și vrei să devii titularul contractului existent sau pur și simplu ai nevoie să schimbi titularul unui contract? 

Acum poți face totul online! 

Schimbarea titularului unui contract de furnizare se face în situațiile schimbării parțiale sau totale a identității clientului, preluării prin cumpărare, moștenire, donație a unei locuințe sau a unui spațiu deja racordat, fără a fi necesare modificări ale instalației electrice sau de gaze naturale.

Pentru a realiza schimbarea titularului de contract în mod digital trebuie să parcurgi un proces de contractare online pentru un produs de energie electrica și/sau gaz de aici.

Iată documentele care sunt necesare pentru transferarea online a contractului pe numele tău:

  1. Actul de identitate al persoanei care face schimbarea de titular;
  2. O factură emisă pentru locul de consum care își schimbă titularul (de principiu, ultima pentru a avea indexul la zi);
  3. Declarație pe proprie răspundere care să ateste deținerea unui drept locativ, cu precizarea calității sale (proprietar/coproprietar, unic moștenitor, comoștenitor, soț, chiriaș, beneficiar rentă viageră de client, dar fără a se limita la acestea, etc.) și, privind faptul că nu există litigii locative cu privire la spațiul pentru care se solicită încheierea contractului – declarație care se completează automat în cadrul procesului de contractare a energiei electrice. Pentru furnizare gaze naturale este necesar completarea declarației pe proprie răspundere privind destinaţia spaţiului, precum şi faptul că în spaţiul respectiv gazele naturale sunt utilizate numai pentru desfăşurarea activităţilor casnice.

 

Va trebui să încarci actul de identitate, actul de spațiu și ultima factură a locului de consum pentru care vrei să faci schimbarea de titular, iar contractul tău va fi gata în cel mai scurt timp. Te vom anunța pe e-mail imediat ce îl activăm.Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: