Factura prin SMS

Pur si simplu SMS, cea mai rapidă modalitate de a primi factura.

Activează-ți serviciul Factura prin SMS și obții factura pe telefon – o primești, o verifici și o plătești, totul cât ai spune...SMS.

 

Ai la dispoziție mai multe modalități de activare a acestui serviciu. Alege-o pe cea care ți se potrivește:

  • Din contul tău MyEnel, accesând secțiunea Contul meu, Factura electronică;
  • Accesând pagina aceasta;
  • Prin intermediul agenților din Call Center, la numărul de telefon 021 9977, apel cu tarif normal, oferindu-le datele tale, codul de client și codul de plată, pe care le găsești pe factură, în prima pagină;
  • Din magazinele noastre, tot cu datele tale de client.

Profită de beneficiile Facturii prin SMS, serviciul care ține pasul cu tine

  • Fără costuri suplimentare – serviciul Factura prin  SMS este 100% gratuit pentru toți clienții.

  • Rapid si eficient– primești informațiile facturii în scurt timp după ce o emitem și ai posibilitatea de a o achita chiar atunci.

  • Mai multă flexibilitate - Poți plăti factura oricând, de pe telefonul mobil direct din aplicație sau din browser (unde vei fi redirecționat către o pagină personalizată în care te autentifici cu numărul de telefon pe care ai primit SMS), de pe orice dispozitiv  sau în punctele fizice de plată. Afla mai multe detalii despre modalitățile de plată aici.

  • Toate datele, mereu la îndemână – ai acces ușor la facturile tale, în istoricul SMS-urilor, într-o pagină web personalizată pentru tine, dar și la numărul de telefon dedicat, unde poți asculta conținutul facturii.

  • Grijă pentru mediu – mai puține facturi printate, mai mult aer curat pentru noi toți.

 

Bine de știut

Factura aferentă unui cod de plată poate fi trimisă prin SMS către un singur număr de telefon, cel folosit la activarea serviciului.

Primirea facturii prin SMS înseamnă că aceasta nu va mai fi trimisă prin poștă sau email. Excepție fac notificările de plată și preavizele de deconectare, care vor fi trimise în format fizic, prin poștă.

Pentru servicii în totalitate online, îți recomandăm să activezi Corespondența și factura electronică din MyEnel, în magazinele noastre sau prin intermediul agenților din Call Center la numărul de telefon 021 9977. Astfel, vei primi nu doar factura, ci și alte informări prin email.

Urmărește un scurt video pe acest subiect, aici.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: