Factura prin Email

Primești factura pe email imediat după emitere. Citește mai jos toate avantajele serviciului!

Știai că activarea facturii prin email este în avantajul tău? Iată cum te ajută să gestionezi mai bine plata facturilor la energie și gaz.

Activează-ți serviciul Corespondența și Factura Electronică pentru a beneficia de toate avantajele gândite pentru tine. Activarea serviciului înseamnă că de acum vei primi pe email factura pentru energie sau gaz și toate comunicările utile din partea noastră. Citește aici termenii și condițiile.

 

Știai ca activarea facturii prin email este în avantajul tău? Iată cum te ajută să gestionezi mai bine plata facturilor la energie și gaz.

  • Datele tale rămân confidențiale și doar tu ai acces la ele – cu factura electronică dispare riscul ca factura ta să ajungă în căsuța poștală a vecinului. Primești factura pe emailul comunicat de tine, chiar în data emiterii și nu stai cu grija pierderii acesteia.
  • Mai mult timp pentru tine și familia ta – factura este disponibilă din momentul emiterii, achiți rapid online cu doar câteva click-uri. Tranzacții 100% sigure.
  • Achiți rapid în orice magazin al nostru sau la orice partener – găsești codul de bare pe factura din email. Ai nevoie doar de telefon.
  • Ai toate informațiile în același loc – poți accesa oricând toate facturile emise în ultimele 12 luni.
  • Flexibilitate – mai multe locuri de consum? Nicio problema, poți să activezi factura electronică pentru toate sau doar pentru unul dintre ele. E alegerea ta!
  • E ok să te răzgândești – dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei sa primești factura prin email, nu e nicio problemă, poți oricând să îți modifici opțiunea.
  • Activarea facturii electronice este și în avantajul naturii – împreună putem contribui la un mediu mai sigur pentru noi și copiii noștri.Mai putine facturi tipărite inseamna un consum mai mic de combustibil pentru livrarea acestora, o natură mai bogată cu un aer mai curat.

*Conform termenilor și condițiilor, factura prin email este parte a serviciului Corespondența și factura Electronică.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: