Cum solicit racordarea temporară sau definitivă a unui loc de consum?

Solicitarea de racordare temporară a unui loc de consum la rețeaua electrică se poate face și online.

Pentru a completa formularul,ai nevoie de următoarele date: cod de plată, cod de client, numele și prenumele persoanei care face solicitarea, adresa de e-mail și numărul de telefon ale acesteia.

👉 Bine de știut: Codurile de plată și de client se găsesc pe prima pagină a facturii.

După completarea formularului, pe e-mail vei primi o confirmare a înregistrării solicitării. Pentru a continua procesul este necesar să pregătești următoarele documente: acord proprietar (notar) pentru executarea de lucări la instalația electrică, actul de spațiu valabil, actul de identitate, cerere de racordare, mandat gratuit pentru încheierea contractului de distribuție, plan încadrare în zonă la scară, schiță plan situație la scară.

➡️ Important: Racordarea temporară se poate face pentru o perioadă de cel mult 7 zile. Cele mai întâlnite situații în care se solicită acest tip de racordare sunt manifestațiile publice autorizate, parcurile de agrement sau diverse lucrări. Termenul standard de emitere al avizelor de racordare este de 30 zile. În avizul tehnic de racordare urmează să fie menționate costurile pentru branșarea spațiului. Costurile menționate în avizul tehnic de racordare sunt suportate de solicitant.

La noi poți solicita online racordarea definitivă la rețea. Dacă deții un spațiu neracordat la rețeaua electrică și dorești alimentarea acestuia cu energie electrică, este necesară obținerea avizului tehnic de racordare.

Tot ce trebuie sa faci este să:

1. Completezi in Formularul de contact (categoria “Racordare la rețeaua de energie electrică și servicii tehnice” ->”Racordare si avize tehnice”)  datele tale de identificare și ale locului de consum pentru care este necesară racordarea la rețeaua electrică: cod de plată, cod de client*, numele și prenumele persoanei care face solicitarea, adresa de e-mail și numărul de telefon ale acesteia.

2. După completarea formularului, pe e-mail vei primi o confirmare a înregistrării solicitării.

3. Pentru a continua procesul este necesar să pregătești următoarele documente:

  • acord proprietar (notar) pentru executarea de lucrări la instalația electrică
  • actul de spațiu valabil
  • actul de identitate
  • cerere de racordare
  • mandat gratuit pentru încheierea contractului de distribuție
  • plan încadrare în zonă la scară
  • schiță plan situație la scară.

➡️ Important: Emiterea avizului de racordare se obține în termen de 30 zile. În avizul tehnic de racordare urmează să fie menționate costurile pentru branșarea spațiului. Costurile menționate în avizul tehnic de racordare sunt suportate de solicitant.

👉 Bine de știut: *Codurile de plată și de client se găsesc pe prima pagina a facturii.

PDF (0.42MB)Descarcă
PDF (0.08MB)Descarcă

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: