Ce documente îmi sunt necesare pentru încheierea contractului de furnizare?

 

Ai cumpărat/închiriat un apartament sau o casă şi doreşti încheierea unui contract de furnizare pe numele tău? Află mai jos ce documente sunt necesare pentru transferarea contractului pe numele tău:

  1. Completare cerere tip pentru încheiere contract de furnizare;
  2. Actul de identitate (persoane fizice), actele societăţii (persoane juridice), actul de constituire al asociaţiei (asociaţii de proprietari);
  3. Completare oferta de preţ pentru furnizarea energiei;
  4. Declarație pe proprie răspundere care să ateste deținerea unui drept locativ, cu precizarea calității sale (proprietar/coproprietar, unic moștenitor, comoștenitor, soț, chiriaș, beneficiar rentă viageră de client, dar fără a se limita la acestea.etc.) și privind faptul că nu există litigii locative cu privire la spațiul pentru care se solicită încheierea contractului;
  5. Pentru furnizare gaze naturale este necesar completarea declarației pe proprie răspundere privind destinaţia spaţiului, precum şi faptul că în spaţiul respectiv gazele naturale sunt utilizate numai pentru desfăşurarea activităţilor casnice.

Te rugăm să accesezi mai jos secţiunea dedicată Vreau să devin client - Încheierea contractului de furnizare clienţi rezidenţiali sau clienţi business pentru mai multe informaţii utile şi formulare.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: