Cum pot trimite indexul la energie electrică și gaze naturale?

Pentru ca totul să fie mai simplu pentru tine, am pregătit o animație video în care îți explicăm pe larg cea mai eficientă modalitate de a trimite lunar indexul consumului de energie electrică și gaze naturale.

Îți punem la dispoziție două modalități de a trimite indexul la energie electrică și gaze naturale, prin aplicația MyEnel sau prin serviciul telefonic
Dacă ai deja cont pe aplicația MyEnel, indexul poate fi comunicat prin accesarea secțiunii “Înregistrare Index”, aflată în partea stângă sus a ecranului. 
A doua modalitate de a transmite consumul lunar este prin serviciul telefonic
Pentru energie electrică ne poți trimite indexul la numărul cu tarif normal 021.99.77 sau la numerele gratuite 0800.070.701, dacă ești clientul nostru pe piață concurențială ori 0800.070.809, daca ai un contract de serviciu universal cu noi.  

Apeși tasta 1 și, după semnalul sonor, tastezi codul EnelTel pe care îl găsești pe factură, în secțiunea “Detalii necesare plății”.  

Pentru gaze naturale poți transmite indexul la numărul gratuit 0800.070.701, tasta 1, sau la numărul cu tarif normal 021 9977, în cazul în care distribuitorul tău este Delgaz Grid, Distrigaz Sud, Gazmir, Gaz Est, Gaz Vest, Premier Energy sau Progaz.

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să trimiți indexul, când să faci acest lucru, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află care sunt modalitățile de a trimite indexul la energie electrică și gaze naturale dacă ești client PPC.

PDF (0.09MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: