Cum să plătești rapid factura la energie electrică sau gaze naturale

Pentru că timpul tău este foarte prețios, îți propunem o metodă  rapidă pe care să o folosești pentru plata facturii la energie electrică sau gaze naturale. Fă cunoștință cu serviciul ”Plata fără autentificare”, care te ajută mai ales când vrei să plătești factura celor dragi sau nu ai contul MyEnel la îndemână. Află cât este de ușor urmărind videoul de mai jos.                              

Îl poți folosi de oriunde, fără să mai fie nevoie să mergi până la un bancomat sau la o stație de plată de tip self pay.

Ai nevoie doar de o conexiune de Internet și de un smartphone ori un laptop sau o tabletă. Accesezi plata.enel.ro și completezi formularul afișat în pagină cu informațiile necesare plății – cod de plată, ID factură și adresa de e-mail. Asigură-te că ai cea mai recentă factură la energie la îndemână, pentru că pe prima pagină găsești și codul de plată, și ID-ul.

După redirecționarea către o nouă pagină web, care afișează valoarea celei mai recente facturi și totalul de plată, apasă pe butonul „Plătește sold factură”. Atât de simplu și de rapid. 

Înregistrăm imediat plata ta și îți trimitem confirmarea plății tale pe e-mail. Nu-ți rămâne decât să închizi pagina web sau să reiei procesul de plată fără autentificare, în cazul în care mai ai un alt loc de consum ori vrei să achiți factura pentru altcineva.

Alte modalități pe care le poți folosi pentru plata facturii sunt: prin intermediul contului tău MyEnel, debitul direct, Internet sau mobil banking, plata la bancomat sau la stațiile de tip self pay, sau prin transfer bancar

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află cum poți să plătești rapid factura la energie electrică sau gaze naturale

PDF (0.09MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: