Asigură-te că deții controlul consumului tău și nu rata perioada de tramsitere a indexului la energie electrică și gaze naturale. Află când să ne transmiti indexul din animația video de mai jos.

Indexul, fie că este vorba despre cel referitor la consumul de energie electrică, fie despre cel legat de consumul de gaze naturale, poate fi trimis direct de către tine la noi, furnizorul tău.

Poți trimite indexul pentru energie electrică,  doar în intervalul menţionat pe factura ta, în secțiunea „Transmitere index”. Tot aici găsești și intervalul în care operatorul tău de distribuție realizează citirile de regularizare.

Indexul pe care ni-l transmiți poate fi înregistrat până în ultima zi din interval, până la ora 19:00

Indexul pentru gaze naturale poate fi transmis între 22 și 26 ale fiecărei luni, dacă operatorul tău de distribuție este unul dintre următorii: Delgaz Grid, Gaz Mir, Gaz Est, Premier Energy sau Progaz 

Dacă distribuitorul tău este Distrigaz Sud, uită-te pe factura ta pentru a vedea când ne poți trimite indexul la gaze.

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când să faci acest lucru, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află care este perioada de transmitere a indexului la energie electrică și gaze naturale.

PDF (0.08MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: