Am pregătit pentru tine un material video din care afli toate informațiile cu privire la emiterea facturii de gaze naturale. Factura la gaze naturale se emite între 18 și 28  ale lunii.

Perioada în care ne poți transmite indexul la gaze naturale este 22-26 ale lunii, dacă distribuitorul tău este unul dintre următorii: Delgaz Grid, Gazmir, Gaz Est, Progaz sau Premier Energy. În cazul Distrigaz Sud, deoarece sunt mai multe perioade de transmitere, verifică pe factura ta care este perioada în care tu ne poți transmite indexul.

Dacă distribuitorul tău de gaze naturale este un altul decât cei enumerați anterior, transmite indexul direct către acesta și apoi, pe baza datelor pe care noi le vom primi de la distribuitor, vom factura consumul tău.

Nu uita că poți afla care este intervalul de transmitere a indexului tău către noi chiar din factură, pe pagina 3, dreapta sus.

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale.

Descarcă transcriptul

Află toate informațiile cu privire la emiterea facturii de gaze naturale.

PDF (0.09MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: