Alege sa primești factura electronică în varianta cea mai potrivită pentru tine. Află cât este de ușor din materialul video pe care l-am pregătit pentru tine. 

Factura de energie electrică sau gaze naturale poate fi accesată online pe site-ul enel.ro, prin aplicația MyEnel, direct în căsuța poștei tale electronice sau prin SMS.

În cazul în care nu ai primit încă factura de energie sau gaze naturale și vrei să plătești valoarea ei, dar nu știi cât ai de achitat, poți accesa servicul online Copia Facturii, în pagina factura.enel.ro
 
Introduci datele de identificare ale titularului de contract (codul de plată și CNP/CUI) și se va deschide o pagină web personalizată unde poți vedea factura curentă, precum și ultimele 12 facturi emise.

Pe această pagină poți găsi și verifica informații legate de ID-ul facturii, data emiterii și a scadenței, consumul de energie, valoarea facturii curente, soldul la zi și adresa de corespondență. 

Dacă obișnuiești să primești factura de energie electrică sau gaze naturale tipărită pe hârtie și dorești să o primești electronic, pe e-mail sau prin SMS, activează unul din serviciile noastre online – „Corespondența și Factura Electronică” ori „Factura prin SMS”. Activează oricare dintre cele două servicii online și primești factura în data emiterii. În plus, contribui la protejarea mediului! 

Urmărește seria noastră de animații, pentru a afla unde să transmiți indexul, când să faci acest lucru, când se emite factura și alte operațiuni utile pe care le poți face din confortul casei tale. 

Descarcă transcriptul

Află cum poți accesa factura în format electronic.

PDF (0.09MB)DOWNLOAD

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: