Oferte energie electrică

Enel Confort

Abonament: 0,40 lei/zi*

Ai incluse în abonament** 3 intervenții de urgență pe an***, la instalaţiile electrice interioare (prize sau corpuri de iluminat scurtcircuitate, avarii ale tabloului sau instalaţiei electrice).
*Prețul abonamentului nu conține TVA.

Preț facturat: 1,00 lei/kWh

Preț aplicat anumitor categorii de operatori economici, pentru consumul lunar integral sau parțial (85%), conform schemei de sprijin stabilite prin OUG 27/2022 cu modificările și completările ulterioare. Află mai multe detalii aici.

Preț facturat: 1,30 lei/kWh

Preț aplicat anumitor categorii de operatori economici, pentru consumul lunar integral sau parțial (diferența de consum lunar pentru clienții care beneficiază de preț 1.00 lei/kWh pentru 85% din consum), conform schemei de sprijin stabilite prin OUG 27/2022 cu modificările și completările ulterioare. Află mai multe detalii aici.

Bine de știut

**În cazul în care, în perioada de derulare a contractului renunți la serviciile de asistență, vei beneficia în continuare de furnizarea de energie electrică, fiind trecut automat la abonamentul Enel Simplu Bus.

***Fiecare în valoare maximă de 1300 lei, disponibile la nivel național, conform condițiilor generale de prestare a serviciilor.

Despre prețul plafonat

În perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025*, toți clienții beneficiază de plafonarea prețului energiei electrice. Prețurile finale facturate conțin componenta de energie electrică precum și toate taxele reglementate, inclusiv TVA. Află mai multe detalii aici.

*Conform cu OUG 27/2022, cu modificările și completările ulterioare.

Prin contul MyEnel transmiți online indexul, iar aplicația MyEnel  trimite notificări în perioada de transmitere. 

Oferta este valabilă până la 31 Martie 2024.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: