Enel este o companie dinamică, care se află într-un continuu proces de modernizare a serviciilor și produselor pe care le oferă clienților săi, dedicată în a-ți oferi siguranță la cele mai înalte standarde. Dorim să te ținem la curent cu schimbările tehnice pe care le întreprindem pentru a cunoaște nevoile clienților noștri și a dezvolta astfel servicii adaptate acestora. 

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal (RPD) Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal (RPD) numit de către Operator poate fi contactat la următoarea adresă de e-mail: dpo.furnizare@enel.com.

Enel în calitate de Operator va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale incidente în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și in conformitate cu prevederile prezentei note de informare.

Enel va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal dobândite pentru realizarea scopurilor (i)de a presta servicii/furniza bunuri care au legătură cu activitatea de furnizare a energiei electrice și/sau gaze naturale (respectiv, prestarea serviciului de furnizare a energiei electrice și/sau a gazelor naturale, precum și a altor servicii conexe/similare, în funcție de serviciile de care beneficiază/poate beneficia fiecare client în parte); (ii)de a soluționa sesizările si cererile transmise de clienți, indiferent de metoda prin care au fost transmise acestea; (iii) de a recupera creanțe/colecta debite fie în mod direct de către ENEL, fie prin intermediul unor persoane autorizate în prealabil în baza unor contracte de colaborare/prestare de servicii; (iiii)desfășurarea de către ENEL a activității periodice de analiză a percepției clienților asupra activității desfășurate și de identificare a nevoilor acestora, respectiv a gradului de satisfacție cu privire la serviciile oferite; (iiiii)îndeplinirea obligațiilor legale, conform prevederilor legale.

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu datele tale personale? 

Suntem întotdeauna în căutarea unor soluții care să simplifice modul în care comunicăm cu tine și, pentru a cunoaște așteptările pe care le ai de la noi, am implementat o nouă platformă informatică  în scopul derulării de campanii de marketing și comunicare.

Astfel, iată ce se întâmplă cu datele tale personale:

Datele cu caracter personal folosite în derularea contractului tău de furnizare, (cum ar fi: date client - nume, prenume, adresă, telefon, mail; date privind locul de consum - adresă, Eneltel, evoluție index; interacțiunea/solicitările și comunicările cu furnizorul de energie) vor fi transmise către alte companii din grupul Enel, cât și către alți parteneri Enel, în scopul ducerii la îndeplinire a obiectului contractului în care Clientul este parte. Așadar, precizăm ca datele sunt transferate in spațiul Uniunii Europene, respectiv în state care asigură un nivel adecvat de protecție a datelor. De asemenea pot fi transmise către autoritățile statului (ANRE, ANAF, ANAP, ITM, organele de cercetare penala etc.), spre exemplu, în vederea îndeplinirii obligațiilor prevăzute de legislația fiscala, legislația muncii, lupta anticorupție, efectuarea operațiunilor contabile, etc.

  • Precizam ca potrivit art. 15 - 21 din GDPR, aveți următoarele drepturi:

a) să aveți acces la datele personale și să solicitați o copie;

b) să solicitați rectificarea acestora;

c) să solicitați ștergerea acestora;

d) să obțineți restricționarea prelucrării datelor;

e) să vă opuneți prelucrării datelor;

f) să primiți datele într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit de pe un dispozitiv automat.

Mai multe informaţii, precum şi drafturile în vederea exercitării drepturilor menţionate, regăsiţi pe site-ul nostru, www.enel.com, secţiunea Legal.

  • În cazul în care dorești să îți exerciți aceste drepturi, poți înainta o cerere scrisă, datată si semnată:

a) prin e-mail dataprotection.eem@enel.com / dataprotection.ee@enel.com sau:

b) prin postă pentru Enel Energie la adresa  Bucuresti, sector 3, bd. Mircea Vodă, nr. 30, et. 6, camera 6.8, iar pentru Enel Energie Muntenia Bucuresti, sector 3, bd. Mircea Vodă, nr. 30, etaj 5, camera 5.3;

c) la nr. de telefon 021 9977, apel cu tarif normal – în intervalul Luni-Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbătă între orele 08.00 - 13.00.

Poți afla mai multe informații aici.

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-ai acordat-o și te asigurăm că îți vom oferi în continuare serviciile și produsele pe care ți le dorești. 

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: