Programul de dezvoltare a furnizorilor este inițiativa Enel care urmărește să încurajeze dezvoltarea sustenabilă a furnizorilor noștri, astfel în cât lanțul de producție să fie solid, performant și inovator, pentru a garanta că sunt îndeplinite obiectivele strategice ale Grupului Enel. 

Programul de Dezvoltare a Furnizorilor se adresează tuturor furnizorilor din sectorul energetic, dar și din alte sectoare de interes pentru Enel, care doresc să-și crească afacerea.

Inițiativa vizează atât furnizorii actuali, cât și pe cei potențiali, care oferă servicii de proiectare, design și lucrări civile și servicii IT, care contribuie la implementarea procesului de digitalizare al Enel, firmelor care oferă servicii de call center, companiilor de comunicare și media, de dezvoltare în domeniul resurselor umane, precum și furnizorilor de servicii diverse de suport precum curățenie, pază, recrutare.

Programul pune la dispoziție un întreg ecosistem de oportunități, oferind acces gratuit la:

  • servicii financiare (reverse factoring)
  • training (asistență pentru siguranță, sustenabilitate, inovație, dezvoltare, economie circulară)
  • consultanță,
  • oferte de business dedicate, pentru furnizarea de energie și produse energetice inteligente.

Participarea este gratuită. Cei interesați trebuie doar să se înregistreze pe portal WeBuy (Portalul Global de Achiziții al Enel), pentru a profita de toate aceste beneficii.

Programul de Dezvoltare a Furnizorilor este o inițiativă Enel care dorește să încurajeze dezvoltarea sustenabila a furnizorilor săi, astfel încât lanțul său de producție să fie mai solid, performant și inovator, și să garanteze că sunt îndeplinite obiectivele strategice ale Grupului Enel. Furnizorii joacă un rol crucial în atingerea țintelor tranziției energetice pe care Grupul și le-a stabilit.

Informații suplimentare

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: