Vrei să mergi alături de noi în călătoria către un viitor sustenabil?

ÎNCREDERE

Munca noastră se bazează pe transparență - în centrale electrice, rețele de distribuție, birouri și puncte de lucru. Succesul nostru vine din încrederea pe care o construim, în fiecare zi, în comunitățile și cu oamenii cu care lucrăm, peste tot în lume.

“Atunci când acorzi oamenilor încredere deplină, în mod corect, şi ei vor avea încredere în tine”

– Abraham Lincoln

RESPONSABILITATE

Căutăm persoane care au visuri mari și sunt hotărâte să muncească din greu pentru a face ca aceste visuri să devină realitate. Oameni care îşi folosesc ambiția pentru a răspunde provocărilor schimbărilor climatice, nevoii tot mai mari de energie curată, nevoii de a face orașele noastre mai inteligente și de a aduce energie electrică celor peste 1 miliard de oameni care încă nu au acces la ea.

“Responsabilităţile încep cu visurile”

– William Butler Yeats

INOVAŢIE

Desenele lui Leonardo Da Vinci au fost, în mod spectaculos, înaintea timpului său. Dacă ar fi fost construite, aceste proiecte ar fi revoluționat întreaga istorie a tehnologiei. El a inventat un aparat de zbor cu secole înainte  de construcţia  primului avion, dar ideea lui a rămas doar o schiță pe hârtie. La Enel, conducem inovația pentru a ne asigura că ideile cele mai avansate și creative nu rămân pe hârtie, ci sunt direcţionate pentru a ajuta la îmbunătățirea vieții oamenilor și pentru a schimba lumea în bine. Dacă vrei să faci diferența și inovarea face parte din mentalitatea ta, Enel este locul potrivit pentru tine.

“Expresia cea mai dăunătoare este:" întotdeauna s-a făcut aşa”

– Grace Murray Hopper

PROACTIVITATE

Capacitatea de a schimba lumea începe cu o viziune și cu iniţierea unei acţiuni. A fi proactiv înseamnă a face ca lucrurile să se întâmple, mai degrabă decât pur și simplu a te adapta la situații. Enel are o viziune ambițioasă de îmbunătățire a vieții pe această planetă, prin producerea de energie într-un mod sustenabil. Pentru a urma viziunea noastră, căutăm oameni care cercetează continuu modalităţi de a face lucrurile mai bine, care nu lasă obstacolele să le blocheze drumul şi văd oportunităţi în dificultăţi.

“Dacă există un mod de a face lucrurile mai bine, găseşte-l”

– Thomas Edison Alva

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: