Vrei să mergi alături de noi în călătoria către un viitor sustenabil?

Ce fel de colegi căutăm?

Suntem mereu în căutare de persoane talentate și motivate care să ni se alăture pentru ca împreună să contribuim în mod sustenabil la crearea unui viitor diferit, bazat pe incluziune, empatie, respect și egalitate de șanse. 

Dacă vrei să fii și tu un facilitator al electrificării și îți dorești să contribui în mod activ la un viitor sustenabil în energie, cu 0 emisii de carbon, pui mare preț pe etica profesională (vezi aici Codul nostru etic) și pe tehnologie, atunci te așteptăm în echipa noastră. Investim în oamenii potriviți pentru ca împreună să scriem povestea energiei viitorului.

Pozitiile noastre acoperă o diversitate de roluri, atât pentru candidații aflati la început de drum, cât și pentru cei cu experiență. În afară de competentele specifice fiecărui job în parte, punem mare pret pe colaborare în echipă, pasiune, entuziasm și dorința de dezvoltare profesională. 

Căutăm oameni pregătiți și dispuși să îşi depăşească limitele; oameni care gândesc diferit și văd schimbarea ca pe o oportunitate de creștere. Credem că inovația pornește de la modul în care noi înșine ne vedem, fără idei preconcepute și convenții, deschişi la noi persepctive, gata să împărtășim așteptări, provocări și succese. Căutam oameni care nu se tem să își asume riscuri și să învețe din eșecurile lor. Așa cum a spus Albert Einstein, „Cine nu a făcut o greșeală nu a încercat niciodată ceva nou”.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptăm să începi călătoria alături de noi aplicând la unul dintre joburile disponibile.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: