Cariera ta în energie începe alături de noi

Continuăm să recrutăm specialiști de top, dar și tineri la început de carieră! Pentru a fi la curent cu joburile și programele de internship disponibile în cadrul companiei, ne poți urmări pe platformele de recrutare – BestJobs, eJobs, LinkedIn – și în social media.

 

Poveștile echipei

Lucrăm cu oameni de o mare diversitate, la început de drum sau cu multă experiență, cu pasiuni inedite sau focus pe carieră, care își dezvoltă abilitățile în roluri diferite, cu ajutorul mobilității interne pe care o încurajăm. Citește poveștile colegilor noștri și vezi clipurile care pun reflectorul pe specialiști din arii de business variate. 

NO IMAGE INSERTED

NO IMAGE INSERTED

Cum să asculți cuvintele nespuse: povestea Andreei Nicu

Andreea Nicu, colega noastră din departamentul de relații cu clienții, crede că barierele dispar dacă suntem deschiși să ascultăm.

Descoperă povestea colegei noastre
Citește mai mult

Povestea lui Mihai Vangu

Mihai Vangu are pe umeri o presiune foarte mare. De ce? Te invităm să descoperi povestea colegului nostru din E-Distribuție Banat.

Descoperă povestea colegului nostru
Citește mai mult

 

Beneficiile tale

Când vei deveni colegul nostru, te vei bucura de multe avantaje. Pachetul de beneficii e actualizat constant. Iată doar câteva dintre ele:

PRIME DE SĂRBĂTORI

Bonusuri financiare cu diverse ocazii speciale.

ZILE LIBERE ÎN PLUS

Cu cât ai mai multă vechime în muncă, ai mai multe zile libere.

ABONAMENT MEDICAL

Servicii medicale private, dar și consiliere psihologică.

OPORTUNITĂȚI DE DEZVOLTARE

Ai acces la training, coaching, mobilitate internă spre noi roluri.

MEDIU DE LUCRU INTERNAȚIONAL

Vei colabora atât cu departamente locale, cât și cu colegi din alte țări.

WORK FROM HOME

Poți lucra parțial de acasă și când nu e o necesitate sanitară.

Furnizarea de energie.  Oferta companiilor noastre de furnizare include atât produse de furnizare energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, aer condiționat, centrale termice, soluții de eficiență energetică etc.) pentru clienții de care suntem alături la fiecare pas.

Distribuția de energie. Companiile noastre de distribuție operează rețele electrice cu o lungime totală de aproximativ 130.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții de modernizare pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor europene de mediu.

Producția de energie verde. Un aspect important în activitatea noastră îl reprezintă producția de energie din surse regenerabile – eoliene și solare. Compania noastră dedicată energiei regenerabile este astăzi cel mai important producător de energie verde din țară (534 MW capacitate instalată și o producție anuală de aproximativ 2% din producția națională de energie electrică) și operează parcuri eoliene în județele Caraș-Severin, Constanța și Tulcea și parcuri fotovoltaice în județele Prahova, Giurgiu și Dolj.

Servicii inovatoare bazate pe energie. Divizia de Servicii energetice avansate reprezintă, alături de cea destinată mobilității electrice, o nouă direcție în felul în care ne raportăm la energie. Linia de business e dedicată dezvoltării de produse inovatoare și soluții digitale în sectoarele pe care energia le transformă cel mai mult, în special pentru mobilitate electrică și pentru eficiență energetică. Tehnologiile inteligente, inovația, digitalizarea, economia circulară sunt câteva dintre căile sustenabile prin care ajutăm clienții să descopere noi moduri de a folosi energia.


Serviciile interne de suport
susțin în permanență liniile de business principale. Amândouă susțin activitatea tuturor celorlalte companii prin funcții de comunicare, resurse umane, financiar, IT, legal, afaceri instituționale și sustenabilitate și așa mai departe.

Companiile noastre au birouri și angajați în București și în județele Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea. De asemenea, prin rețeaua noastră de magazine, suntem prezenți la nivel național.

Ne mândrim cu peste 3.000 de colegi la nivel național. S-ar putea spune că vei deveni corporatist dacă te alături echipei noastre! Ca atare, vei beneficia de oportunitățile de carieră pe care le presupune o companie mare. Nu suntem o companie cu o ierarhie cu multe trepte, ceea ce facilitează comunicarea și deciziile. Stilul de leadership pe care îl încurajăm este unul bazat pe empatie și incluziune, pe cultivarea talentelor fiecărui coleg, încrederea că echipa și fiecare membru vor obține rezultate, fără să fie nevoie de comandă și control. În ce privește organizarea pe orizontală, în departamente specializate, aici este provocarea de a echilibra specializarea cu integrarea. Unul dintre instrumentele pe care le folosim pentru a încuraja colaborarea interdepartamentală în proiecte transversale este modul de lucru agile.

Lucrând cu noi, vei avea diferite oportunități de carieră pentru că încurajăm mobilitatea internă.

Apreciem foarte mult inovația, deschiderea și curiozitatea pe care le manifestă candidații în discuțiile pe care le avem cu ei. Totodată ne uităm atent la capacitatea lor de adaptare la nou, la preocuparea lor de a livra rezultate și la felul în care colaborează în echipă.

Află mai multe despre oamenii împreună cu care vrem să construim un viitor sustenabil.

Avem în desfășurare programe de practică și internship în care deja am implicat numeroși studenți, în toate liniile de business, iar numărul lor nu va face decât să crească! Programele desfășurate sunt diferite, însă au ca scop susținerea tinerilor cu potențial, aflați la început de carieră. 

Află mai multe despre programele noastre urmărind postările de pe Facebook și LinkedIn. 

Vei găsi anunțuri cu posturile disponibile în companie pe site-urile specializate în recrutare, cum sunt eJobs, BestJobs sau HiPo. Pentru cele mai recente joburi și pentru noutăți interesante despre acțiunile noastre, urmărește-ne pe LinkedIn, suntem foarte activi!

Responsabilitate. Ne dedicăm ambițiilor noastre: limitarea schimbărilor climatice, orașe inteligente, acces la energie verde pentru toți.

Inovație. Accelerăm cele mai creative și avansate idei pentru îmbunătățirea vieții oamenilor. Nu ne e frică să greșim.

Încredere. Munca noastră se bazează pe transparență, construim relații solide cu partenerii și clienții noștri, comunicăm deschis.

Proactivitate. Depășim obstacole și găsim moduri de a face lucrurile mai eficient, cu mai mult impact. Credem în schimbare și oportunități.         

Încurajăm o cultură organizațională a diversității și incluziunii, începând de la recrutare și continuând pe întreg parcursul călătoriei tale de dezvoltare alături de noi. Echipa noastră este formată din persoane aparținând unor culturi diferite și cu un parcurs profesional diferit, întrucât considerăm că cea mai bună modalitate de a ne dezvolta, de a performa și de a inova este aceea de a învăța unii de la alții. Iată de cediversitatea și incluziunea sunt pentru noi indicatori de sustenabilitate. Citește mai mult despre demersurile noastre pentru diversitate și incluziune.

Punem la dispoziția angajaților un spațiu de învățare și explorare, deschis către noi moduri de lucru. Agilitatea este unul dintre ele. Promovăm principiile agile, ne preocupă creșterea competențelor colegilor noștri în acest sens, de aceea am avut în ultimii ani multe traininguri dedicate și abordăm proiecte tot mai diverse prin metodologia SCRUM. Obiectivul nostru este ca în viitor să desfășurăm din ce în ce mai multe proiecte agile și, de asemnea, să infuzăm principiile agile în activitatea noastră de zi cu zi.

Prin cele peste 10 companii pe care le gestionăm, avem relații cu clienți rezidențiali, cu firme, cu clienți din administrația publică și toți sunt tratați cu respect. Punem clientul în centrul activității noastre: toți colegii sunt conștienți că munca lor se reflectă în final în calitatea serviciilor și în mulțumirea clienților și de aceea lucrăm mereu la a face lucrurile mai eficient. Dacă te vei alătura echipei noastre, e ceea ce așteptăm și de la tine!

Ne poți scrie la adresa recrutare.ro@enel.com. Folosește această adresă și dacă ai nevoie de mai multe informații despre un job sau un internship, colegii noștri îți vor răspunde.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: