Enel Asistență

Cu Enel Asistență ai energie fără griji

Dacă s-a spart conducta de apă noaptea și nu știi de unde se închide sau ai scurtcircuit la panoul electric și nu știi pe cine să suni, Enel Asistență este serviciul de care ai nevoie.

Cu 14,88 lei/luna (TVA inclus) beneficiezi de asistență de urgență, oferită prin rețeaua națională de specialiști, pentru intervențiile de mai jos. Acestea sunt realizate de partenerii noștri în condiții de siguranță, respectând recomandările în vigoare.

  1. Repararea instalațiilor electrice interioare;
  2. Repararea instalației de alimentare cu apă;
  3. Desfundarea instalației de canalizare a apei;
  4. Servicii de lăcătușerie pentru ușa principală a imobilului (deblocări uși);
  5. Repararea boilerelor electrice.

Pentru oricare dintre aceste situații, îți oferim 2 intervenții pe an, fiecare în valoare maximă de 450 lei (TVA inclus). Serviciul este disponibil pentru clienții Enel pentru o perioada de 12 sau 24 de luni.

Solicită oferta


Dacă vrei să beneficiezi de intervenții nelimitate și să conduci fără griji, Pachetul Enel Asistență+ este alegerea potrivită pentru tine.

Cu 24,99 lei/lună (TVA inclus) beneficiezi de serviciile de intervenții pentru casa ta, dar și de tractare auto. Te putem ajuta în cel mai scurt timp în cazul accidentelor sau al defecțiunilor tehnice, chiar dacă vina îți aparține.

Sună la 021 9977, apel cu tarif normal, pentru mai multe detalii și activarea pachetului Enel Asistență sau Enel Asistență+.

În cazul în care ai activat serviciul și dorești solicitarea unei intervenții de urgență, ne poți contacta la numărul de telefon 0313 221 221.

Condițiile Generale Contractuale pot fi consultate aici.

Serviciile sunt disponibile la nivel național, doar pentru clienții Enel.

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: