Când sunteți împreună, parcă totul merge mai bine.

Așa e și cu energia: când alegi pachetul ENEL GAZ + ELECTRICITATE, costul energiei nu se schimbă timp de 12 luni, iar tu schimbi doar furnizorul, nu și rețeaua de gaz sau electricitate.

În plus, prin contul MyEnel ai acces rapid și sigur la factura electronică și la toate informațiile referitoare la contractul tău direct pe telefon, accesibile oricând. Plățile le poți face la fel de simplu, de oriunde ai fi, la orice oră.

Alege să câștigi!

Iar pentru că o schimbare bună nu vine niciodată singură, poți câștiga una dintre cele 10 centrale termice inteligente ARISTON ALTEAS ONE cu modul WI-FI integrat și senzor de cameră CUBE inclus, control de la distanță prin aplicația Ariston Net, ecran LCD tactil și eficiență energetică A+.

Si toate acestea cu 0.17 lei/loc de consum și un preț al energiei electrice de 0.297 lei/kWh pentru factura de energie electrică și 0.47 lei/loc de consum și un preț al gazelor naturale de 0.114 lei/kWh pentru factura de gaze naturale. La acestea se adaugă și taxe sau contribuții prevăzute de legislația în vigoare ca fiind plătibile o dată cu factura de energie electrică și gaze naturale.

Promoție valabilă în perioada 18.03-18.04.2019, pentru clienții de tip rezidențial pe piața concurențială, disponibilă la achiziționarea produsului Enel Gaz + Electricitate.

Completează formularul și un partener Enel te va contacta în cel mai scurt timp


| 17 martie 2019

Fisa produs ARISTON ALTEAS ONE

PDF (1.91MB)DESCARCĂ
PDF (0.5MB)DESCARCĂ

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie:

  • Companie
  • Județ