Aplicația MyEnel

Acum poți accesa toate informatiile de care ai nevoie, în timp real, oriunde ai o conexiune la internet.

Câștigă timp cu aplicația MyEnel și beneficiază de avantaje multiple.

MyEnel este aplicația care te ajută să administrezi cu ușurință contractele de energie electrică sau gaze naturale, în timp real, de oriunde și cu o conexiune la internet, să soliciți ajutorul în orice problemă și să descoperi întreaga lume Enel.

Astfel în fiecare secțiune a aplicației vei găsi informațiile de care ai nevoie, fără a mai fi necesar să mergi într-unul dintre Magazinele Enel pentru a le afla.

Index – prin accesarea acestei secțiuni vei avea posibilitatea de a transmite lunar sau la două luni consumul tău de energie electrică. Mai mult decât atât, vei putea să transmiți indexul chiar și pentru contoarele cu mai multe cadrane și să evaluezi consumul folosind datele din istoric.

Vrei să achiți factura de energie electrică sau gaze naturale, dar nu ai timp să mergi la bancă sau într-un Magazin Enel? Nu îți face griji. De acum ai totul la îndemână. În orice moment al zilei poți achita în siguranță factura ta de energie electrică sau gaze naturale prin accesarea secțiunii Facturi și plăți. Vei putea plăti factura pentru unul sau mai multe locuri de consum, poți vizualiza și compara ultimele 12 facturi emise și vei putea ține o evidență a plăților efectuate. Mai mult decât atât, în rubrica Preavize vei găsi toate informările de deconectare pe care le-ai primit.

În secțiunea Contul Meu vei putea să modifici datele de contact, să introduci/schimbi numărul de telefon sau adresa de email, să modifici parola, să setezi notificările pe care dorești să le primești, fie că este vorba de perioada de transmitere a indexului pentru energia electrică consumată, emitere factură, plăți înregistrate și confirmarea plății sau exprimarea dorinței de a primi mesaje referitoare la promoțiile și ofertele speciale Enel. Vrei să primești factura pe email sau prin SMS, chiar în ziua emiterii? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi rubrica Factura Electronică, să bifezi butonul Activează și să accepți Termenii și condițiile privind furnizarea serviciilor Corespondența și Factura Electronică sau Factura prin SMS. Dacă vrei să administrezi mai multe locuri de consum, tot ce trebuie să faci este să accesezi rubrica Asociază loc de consum.

Secțiunea Sold rapid te ajută să verifici fără să te autentifici în aplicație, în orice moment al zilei, care este valoarea facturii pe care dorești să o achiți sau îi poți ajuta pe cei apropiați care nu dețin un smartphone să afle cât au de plată. De asemenea, în secțiunea Puncte Enel vei găsi o hartă dinamică cu toate Magazinele și Kioșkurile Enel. Totodată, pentru că ne dorim să fii la curent cu toate produsele și ofertele Enel, în secțiunile Gaze naturale și Energie electrică vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Aplicația MyEnel 3.7.0  este disponibilă pentru sistemele de operare Android cu o versiune mai mare de 4.4. și iOS începând cu versiunea 8.0.  Pentru a avea acces la informațiile personalizate este necesar să actualizezi aplicația la ultima versiune disponibilă în Google Play Store sau AppStore. Pentru restul dispozitivelor mobile îți recomandăm să accesezi https://my.enel.ro din browser.

 

Descarcă din: Magazin Play  |  AppStore | AppGallery

Bine ai venit!

Selectează și continuă navigarea pe site către informațiile de care ai nevoie: