Servicii și facilități pentru clienți


Modalități de plată
Noi soluții rapide și simple de plată a facturii

Am extins numărul de parteneri bancari și comerciali, având în prezent mii de locații de plată în toată țara la îndemâna dumneavoastră, pentru a vă oferi acces rapid și diversificat la modalitățile de încasare a facturilor de energie electrică.

Clienți Enel Energie – Modalități de plată a facturilor

Clienți Enel Energie Muntenia – Modalități de plată a facturilor

Info ENEL - 0800 07 08 09

Serviciul gratuit de Informații Clienți, sau altfel spus, telefonul care te luminează. Operatorii noștri sunt pregătiți să te ajute, indiferent ce întrebări ai avea.

“Bine ai venit la Enel, furnizorul tău de energie!” Astfel te întâmpinăm la 0800 07 08 09, telefonul cu apel gratuit și meniu interactiv, pentru orice nelămuriri ai avea despre plăți, facturi și servicii.

Consultanții noștri sunt disponibili de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbătă între orele 8:00 - 13:00. întreabă-i orice despre:

  • factură şi contractul tău de furnizare a energiei electrice;
  • modalităţile de plată şi situaţia plăţilor;
  • situația locului tău de consum;
  • funcţionarea contorului şi citirea indexului;
  • documentele necesare pentru eliberarea avizelor de racordare şi încheierea contractului de furnizare;
  • tarifele şi taxele în vigoare;
  • ofertele comerciale;
  • utilizarea MyEnel – servicii online;
  • furnizarea energiei electrice.

Consultă aici meniul interactiv Info Enel

Prin Info Enel primești răspuns la solicitări și sesizări iar problemele legate de neînregistrarea plăților și transmiterea indexului sunt soluționate într-un timp mai rapid, fără să fie necesară deplasarea la centrele de relații cu clienții. Pentru un acces mai rapid la informații personalizate despre datele de client tastează codul Eneltel specificat pe factură la apelarea serviciului.

Meniul interactiv Info Enel include o nouă facilitate Confirmarea plății efectuate, adresată tuturor clienților Enel ce doresc să confirme într-un mod simplu și rapid efectuarea plății facturii.

Telecitire

Enel Energie și Enel Energie Muntenia au lansat serviciul Telecitire, pentru clienții casnici care optează pentru modalitatea de calcul a facturii prin comunicarea indexului.

Clienții pot comunica astfel indexul contorului, mai ușor și mai rapid, prin apelarea numărului de telefon gratuit 0800 07 08 09 (activ 24 ore din 24, 7 zile din 7). Folosind gratuit serviciul Telecitire, facturile vor conține întotdeauna sumele corespunzătoare consumului real de energie electrică. Detalii privind utilizarea serviciului Telecitire