Aplicaţia mobilă MyEnel a ajuns la 100.000 de descărcări

MyEnel App, singura aplicaţie pentru telefonul mobil din sectorul energetic din România, a ajuns la 100.000 de descărcări. Aplicaţia este disponibilă Android, iOS si Windows Mobile, şi funcţionează ca un serviciu de tip self-service pentru smartphone şi tabletă.
MyEnel App este o aplicaţie pentru telefonul mobil modernă şi inovatoare, de tip self-service, adaptată la smartphone, oferind în timp real date din contul My Enel. Cu un acces facil, intuitiv şi un design atrăgător, aplicaţia oferă informaţii sigure şi personalizate direct pe tableta sau smartphone-ul clienţilor, făcând posibilă realizarea a numeroase operaţiuni fără a fi necesară deplasarea la un centru de relaţii clienţi al Enel. Mai mult, utilizatorii pot accesa informaţii actualizate despre starea vremii, datorită modulului meteo înglobat aplicaţiei.

Încă 8.000 de Mega Copaci plantaţi de Enel şi MaiMultVerde în Parcul Natural Comana.

În acest weekend, 8.000 de puieţi de stejar au fost plantaţi în Parcul Natural Comana, de peste 200 de voluntari ai Enel România şi ai Asociaţiei MaiMultVerde, în cadrul celei de-a treia etape a proiectului Enel „Mega Copacul”. „Mega Copacul” este un proiect care a luat naştere în noiembrie 2012, când compania s-a angajat, în parteneriat cu Asociaţia MaiMultVerde, să planteze un copac pentru fiecare 10 MWh de Energie Verde consumată de către clienţii săi. Produsul Energie Verde, disponibil doar pentru clienţii de pe piaţa concurenţială, oferă companiilor din România oportunitatea de a achiziţiona electricitate provenită exclusiv din surse regenerabile şi de a sprijini astfel reducerea emisiilor de carbon. Un proces certificat de o entitate independentă conferă clienţilor care optează pentru Energie Verde garanţia că au acces la energie produsă din surse regenerabile.

Energia noastră