Grupul Enel prezintă noul Plan de Afaceri pe 19 martie, la Londra

Pe 19 martie, Enel va organiza Ziua Investitorului la Londra. Începând cu ora 11.00 AM, Grupul își va prezenta noul planul de afaceri și strategie comunității financiare. Evenimentul va fi transmis în direct, iar utilizatorii pot avea acces la transmisie prin simpla completare a formularului de pe pagina web a Grupului.
Un nou Enel se întâlnește cu investitorii, după finalizarea unui proces de reorganizare care permite nu numai alocarea de capital centralizat și simplifică managementul, dar și combină prezență globală și locală a Grupului. Noua structură matrice a Grupului este formată din cinci linii globale de business (Infrastructură și Rețele, Generare, Energia Regenerabilă, Trading și Gas Upstream) și patru zonele geografice în care Grupul are o prezență stabilă: Italia, Peninsula Iberică, America Latină și Europa de Est.

Enel Cuore și Enel România aduc speranță copiilor cu forme rare de epilepsie.

Enel Cuore și Enel România finanțează primul centru de zi dedicat copiilor cu sindrom Dravet și alte forme rare de epilepsie, printr-o donație în valoare de 40.000 de euro acordată Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare. Centrul de zi „Există Speranță” este prima unitate din România specializată pentru copiii cu epilepsie de vârstă preșcolară. În cadrul centrului, copiii cu epilepsie – al căror acces la grădinițele tradiționale este adeseori limitat – vor beneficia de educație și de programe de socializare, precum și de terapiile necesare. În paralel, părinţii acestora vor beneficia, la rândul lor, în cadrul centrului de zi, de activităţi de socializare, acest lucru contribuind la crearea unui grup puternic de facilitatori pentru schimbarea condiţiilor limitate de acces la educaţie pentru copiii cu această afecţiune.

Energia noastră